***       Водещите вечерни новини       на 10 януари 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 10 януари 
Коментари Харесай

Водещите новини! Асен Василев отрича да има натиск над BILLA и OMV. Неопитни руски летци бомбардират собствените си градове


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 10 януари   

 

„ Натиск не се оказва. Текат инспекции несъмнено в още 500-600 и даже 700 компании в страната сега “. 

Така министърът на финансите Асен Василев разяснява инспекцията на данъчни, митничари и други служби в австрийските компании BILLA и OMV.

„ Знаете, че във всички хранителни вериги с влизането на обезпечителните ограничения, които са за събираемост от 1 януари, има засилено наличие в безусловно всички хранителни магазини, както и други обекти, при които има артикули с висок фискален риск, както и при производителите на такива артикули “, изясни министърът.

А запитан по какъв начин гледа на апела от работодателските организации тези дни - австрийските компании да бъдат бойкотирани, с цел да натисне България Австрия по този начин, че да ни пусне в Шенген и за сухоземните граници, Василев отвърна: „ Това е въпрос на българските консуматори, а не към държавното управление. Бизнесът е свободен да насочва, каквито желае апели към жителите “.

***

Той написа, че в публичното пространство се разпространявали " внушения " и " откровени неистини " от публицисти, анализатори и към този момент някогашни членове на Движението. 

***

„ Ние нямаме процедури за признание на лекарски неточности, на грубиянското отношение. И по какъв начин можем да разберем истината? За страдание – инцидентно “.

***

***

Със сигурност Кирил Русев е убит с едно от оръжията, които са конфискувани от къщата на Петър Александров.

***

***

Утре се открива зимната сесия на 49-ото Народно заседание. Първото постоянно съвещание на Народното събрание за 2024 година е планувано за 9:00 часа, съгласно оповестената на уеб страницата на законодателната институция проектопрограма за 11 и 12 януари т. г. 

***

През миналата седмица съветската авиация два пъти инцидентно обстреля с въздушни муниции свои и окупирани градове – произшествия, които може да се обяснят с незадоволителната подготовка на водачите, излиза наяве от отчет на Министерството на защитата на Обединеното кралство, обобщение от който е оповестен в обществената мрежа Twitter.

Военното ведомство в Москва удостовери, че на 2 януари един от самолетите на Върховен касационен съд на страната е изстрелял арсенал, вследствие на което са нанесени вреди на девет жилищни здания в Петропавловка във Воронежска област на Русия.

***

„ Трябва да обръщаме внимание на риториката на Путин. Той няма да спре. Той желае да ни окупира изцяло “, предизвести Зеленски по време на изненадващо посещаване във Вилнюс.

„ Понякога съмненията на сътрудниците по отношение на финансовата и военната помощ за Украйна единствено усилват дързостта и силата на Русия “, изрази страдание украинският президент.

***

Каква изненада, нали? Хващаният безчет пъти в лицемерие, отново е проявил… лицемерие. 

***

„ Тейлър Суифт ще бъде в Европа на 9 май за концерта си в Париж и чакам, че ще помогне в тази тенденция. Още повече, че ние ще помолим екипът ѝ по време на техния брифинг ден по-рано да призове младите европейци да гласоподават “, уточни на конференция Схинас.

Той добави още, че чака европейските младежи да се трансфорат в „ бастион на демокрацията “ през юни против „ вълните на популизъм и ненавист, които заплашват Европа “.

***

Странен коктейл от медикаменти с многостранно деяние, в това число и равнище на кетамин в тялото задоволително да го сложи под упойка. 

В резултат: сърдечно-съдова свръхстимулация и удавяне. 

***

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР